Nu är årets gala snart igång! På vår Facebook, Instagram och Insta Stories kan du följa allt som händer, medan det händer. Eller innan det händer. I år har vi även några spännande nyheter som ger dig ännu mer galakänsla. Häng på!

Du kan följa allt i alla våra sociala medie-kanaler direkt här på sajten. Så smidigt!

På Flickr hittar du hela vårt arkiv av bilder från galor och nomineringar genom åren. Kontot uppdateras med årets bilder dagarna efter galan.

Om du är nyfiken på att veta mer om de nominerade – både årets och från tidigare år – är det Filminstitutets YouTube-kanal du ska kika in på. Där finns intervjuer, trailrar och annat rörligt att roa sig med under galauppladdningen. Och här på sajten, förstås.

ÅRETS NYHETER

Röda mattan-filter till Insta Stories!

I år kan DU gå på Guldbaggens Röda matta. På med finstassen och filma eller fota dig själv enkelt med vårt nya Instagram Story-filter.  Taggar du med @guldbaggen, kanske vi publicerar just din Story i vårt officiella flöde!
Använd gärna hashtaggen #guldbaggenhemma.

Gå in på Guldbaggens Instagramprofil och klicka på den lilla ikonen med ett ansikte och två små stjärnor, så kommer du till filtret. Eller klicka på denna länk i din mobil för att komma direkt till filtret.

Programblad för alla!

Under en vanlig Guldbaggegala får alla gäster som går på galan ett exklusivt program som väntar på deras plats i salongen. Inför årets gala låter vi alla ta del av detta fina programblad, som innehåller kul information, programledarintervju samt ett klurigt Guldbaggequiz.

Hålltider
1.845-19.30 – Galan akt 1 sänds i SVT Play
20.00-22.00 – Galan akt 2 sänds i SVT 1 och SVT Play

Våra kanaler
Facebook
Instagram
Vimeo
YouTube
Flickr